Du som förälder

Som förälder är du den viktigaste personen i ditt barns liv. Därför är du viktig för oss. Vi vill gärna ha en öppen och nära kommunikation med dig. Du är alltid välkommen med frågor och synpunkter på vår verksamhet.

Vi har ett förskoleråd där du som förälder kan delta. Rådet består av föräldrar med barn på förskolorna inom Västra Ramlösa skolområde. Om du vill engagera dig är det bara att komma på ett möte. Mötena annonseras på förskolans informationstavla.

På Birkagatans förskola värdesätter vi och lägger ner stor vikt på det dagliga mötet. Hos oss får du som förälder ett personligt bemötande när du hämtar och lämnar ditt barn. Vi pratar också gärna en stund i hallen när tillfälle ges.

För att skapa en god gemenskap på förskolan anordnar vi olika aktiviteter. Vi har föräldramöten, luciafirande och drop-in. För att du som förälder ska veta vad som händer på förskolan får du ta del av månadsbrev och informationsblad. Vi har även en informationstavla i tamburen.

Förskoleråd

Vi har ett förskoleråd där du som förälder kan engagera dig. Varje avdelning har två föräldrarepresentanter och rådet består av föräldrar med barn på våra fyra förskolor i Västra Ramlösa skolområde. I förskolerådet möts föräldrarepresentanterna, förskolornas ledning och pedagogrepresentanter i dialog kring förskolornas verksamhet. Vill du vara med och engagera dig i förskolerådet från din avdelning så hör av dig till pedagogerna där. Förskolerådet träffas två gånger per termin.